Lägg upp er hemsida här! - läs mer
Publicerad 2008-09-30 16:27:48

Vi kan nu erbjuda er vattenorganisation möjlighet att utan kostnad lägga upp en egen hemsida på webbportalen www.vattenorganisationer.se. Det finns också möjlighet att länka till befintlig hemsida från portalen.

Uppbyggnad av hemsida och support
Vattenmyndigheterna har avtalat med Sveriges Sportfiske och Fiskevårdsförbund om att hyra tjänsten som webbmaster. Det innebär att webbmaster hjälper till att bygga upp hemsidan och lägger ut material enligt era önskemål. Det går även att välja att redigera sina webbsidor själv. Utbildningsmaterial kommer då att finnas tillgängligt. Teknisk support och underhåll sköts av webbmaster.

Innehåll på webbsidan
Väljer man att lägga upp en egen sida på portalen bör det finnas en beskrivning av organisationen, vilket geografiskt område organisationen arbetar inom, samt kontaktuppgifter. Utöver detta finns stora möjligheter att lägga upp mer information, samt att publicera nyheter och kalendarie, som sedan även syns på portalsidan. Vatten­myndigheterna har lagt in en del översiktlig information om vattendistrikten och viktiga länkar.

Intresserad? Ta kontakt med vår webbmaster!
Vill ni börja bygga upp en egen hemsida, på egen hand eller med hjälp av webbmaster, alternativt länka till er befintliga hemsida? Ta kontakt med Per Göran Jönsson
Tel: 040-787 21
pergoran.jonsson@sportfiskarna.se

Viktigt att veta är att respektive vattenorganisation ansvarar för informationen på sina sidor. Detta inkluderar att följa tillämplig lagstiftning, som exempelvis upphovsrättslagen och person­uppgifts­lagen.

Mer information eller frågor
För mer information kontakta vattenmyndigheten i ert distrikt, kontaktuppgifter hittas på www.vattenmyndigheterna.se.Länkar