Ny vattensamordnare
Publicerad 2018-12-06 13:41:20

Vill du vara med i nationell satsningen för lokalt åtgärdsarbete mot övergödning med focus på lantbruksåtgärder? Välkommen med din ansökan, senast 18 januari 2018 !

Vill du vara med i satsningen för att minska övergödningen i våra vattendrag och sjöar i Eskilstunaåns avrinningsområde? Vi söker dig med kunskaper om vatten- och lantbruksfrågor till vårt kontor i Örebro. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling, friskvård och flexibel arbetstid.

En stor del av arbetet handlar om kontakter med lantbrukare, kommuner, LRF, Länsstyrelsen i Örebro län och nationella myndigheter, varför vi söker dig som tycker om att kommunicera med människor och är van med att ta initiativ för att utveckla projekt. Du har relevant akademisk utbildning inom miljöområdet och är, tex, agronom, miljövetare, biolog, lantmästare, eller limnolog. 

Du har kunskaper om lantbrukets påverkan på vattenmiljön och insikt i förutsättningarna för lantbruket att kunna bedriva sin verksamhet.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper, där framför allt förmåga till samarbete, flexibilitet och att skapa förtroendefulla kontakter är viktigt. Du ska ha god kommunikativ förmåga och vana att uttrycka dig i både tal och skrift. Det är även av stor vikt att du kan strukturera och följa upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

 

Välkommen med din ansökan senast den 18 januari 2018 !!

Till : mia.andersson@hjvvf.se

Tel: 070-237 50 20

Länkar